Egyetem probléma vmi megoldás?
Kulfoldon tanulok es egyetemek kozt indultam volna kuzdosport bajnoksagra. De egy betegseg miatt vesztetem a sulyombol. Nem is keveset. 6-8 kg al allata vagyok a sulyomnak.. a tanar elkuldott vizsgalatokra es mondta hogy majd az egyetem alja a kezelest... mivel kell egy igazolo papir hogy nem tudok versenyezni.
Most meg mondta h az egyetem nem fizeti vissza es eleg bunko modon beszelt velem hogy problemat csinaltam az egyetemnek. De ez nem az en hibam hogy beteg voltam... es most mondta h 2 evig az adott sulyba nem indithatnak versenyzot... mondtam neki h ez nem az en hibam hogy elkaptam vmi fertozest...6-8 kulunbseg az sok..
Meg emlitettem neki a penzt hogy ez eleg draga vizsgalat volt egy papir miatt es tisztara bunko modon valaszolt...
Mit tehetek?
En haborodhatnek fel ezen hogy atvert de nem akarok veszekedni mert abbol nekem lenne bajom. "About money, i think i explain clearly"
Sztem eleg bunko es meg a leleteket kerne... ezek utan biztos hogy nem fogok semmit oda adni mivel ez sokba kerult... meg kaota az igazolast ennyi...
Szerintetek mit tudok tenni? Megkerdeztem a helyi tanacsadot es csak az iskola balesetekre fizet..
De azert azt a hangsulyt...
Rendben koszonom.
De az hogy olyan bunkon beszelt velem? Eleg sertve erzem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!