Mi kell ahoz, hogy angol egyetemen tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Most vagy végzos és majd szeretnék tovább tanulni is. Mindig is szerettem volna Angliába koltozni és ott tanulni. Az angol nyelv nem problém,de azért szeretnék tobb információt szerezni. HOL LEHET BRITT EGYETEMEN JELETKEZNI? HOL TUDOM KIVALASZTANI AZ SZAKOT? MILYEN PAPíROKAT KELL ELINTEZNEM? HOGY MUKODIK EZ AZ EGESZ KULFOLDI TANULMANY? MINDENRE KIVANCSI VAGYOK. ELORRE IS KOSZONOM A VALASZOKAT2017. nov. 15. 15:33
1/4 anonim válasza:
A UCAS-on keresztul kell jelentkezni. Ha beirod google-be akkor kiadja a honlapjat. A magyar rendszerrel ellentetben angliaban nem egyseges a felveteli rendszer. A legjobb egyetemeknel felveteli, iskolai ajanlas es nagyon eros 3 a szakhoz kozeli emelt szintu erettsegi szukseges. Mig gyengebb eggetemek a kozepszintu eretsegit is elfogadjak es abbol is eleg a 4-es. A legjobb ha keresobe beirod az adott szakot amire mennel es utana h uni lost in uk es akkor kiadja mindet. Menj fel a szimpatikusak oldalara es ott fent lesz a felveteli kovetelmeny, beleertve a nemzetkozi es az angol kovetelmenyeket is.
2/4 anonim válasza:
Alapvetően két dolog kell, pénz és ész. Méghozzá úgy, hogy ha több eszed van, akkor kevesebb pénz kell, de ha több pénzed van, akkor kevesebb ész is elég. Legjobb persze ha mindkettőből van jó sok.
3/4 anonim válasza:
Az első leírt mindent. Még annyit hogy az alapképzés £6000-9250 között van.
4/4 anonim válasza:
Pénzről annyit, hogy az angol egyetmisták kb 90 % ösztöndíjból finanszírozza a tandíját, amire te is jogosult vagy mint EU-s állampolgár 2019 márciusáig.
Suli után visszafizeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!