Érdemes "au-pair"-nak menni Németországban egy 20 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Aki esetleg nem tudná, hogy mit jelent (mert én személy szerint nemrég tudtam meg, hogy ez a neve :$); az au pair (ejtsd: o per) idegen nyelv tanulása céljából valamely országban háztartási munkát vállaló, családnál lakó fiatal.
Szóval, még nem vagyok túl jó németből, de igyekszem, hogy nyáron megfelelően elsajátítsam a nyelvet.
Szerintetek érdemes lenne kimennem Németo.-ba, ha minden álmom, hogy ott éljek (legalább egy kevés ideig, hogy megismerjem az ottani embereket, kultúrát, stb...)?
Hol keressek olyan társat, akinek hasonlóak az elképzelései (hogy ne egyedül kelljen kimennem)?
Előre köszönöm!
2010. máj. 30. 20:31
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam, Németországba lenne az. :D
2010. máj. 30. 20:32
2/3 anonim válasza:
Rengeteg magyar aupair van Németországban. Érdemes belevágnod, rengeteg családnak pedig nem számít a nyelvtudás, sem a kor. Vannak dolgok amikkel majd vigyáznod kell, amikor felveszed a családdal a kapcsolatot, de a legjobb módja aupair ügynökségen keresztül.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi:))
2010. máj. 30. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!