Jelenleg külföldön tanulok, nem voltam már évek óta Magyarországon. Mit gondoltok 'pocsekolas' lenne Erasmusra Magyarországra menni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 4. 23:20
2/7 A kérdező kommentje:
Nyilván van...Nem csak Magyarország van benne az Erasmusban. Annyi szép hely van, Spanyolországtól kezdve, Olaszo-meg Kína, de rég nem jártam Magyarországon.
2017. okt. 5. 00:38
3/7 anonim válasza:
Elég nagy pocsékolás lenne. Inkább normálisabb, szebb országba menj, hamár ennyi lehetőséged van. Menne a fene Magyarországra.
4/7 anonim válasza:
Igen, az lenne. Kivéve, ha nem vágysz máshova és hiányzik az ország, azesetben jó kis lehetőség, hogy meglátogasd és egy kis pénzt is kapj, nem? :D
5/7 anonim válasza:
Nem mehetsz Erasmusra abba az országba, amelyik az állampolgárságodat adja.
6/7 anonim válasza:
utolsó téved, mert mehetsz
több olyat ismerek, ki Dániában vagy Svédországban tanult majd hazament erasmusra fél évre
én is gondolkodtam rajta :D nekem 3. félévben "kötelező erasmus/internship" van, így felmerült, hogy na, vissza fél évre?
aztán lebeszéltem magam, mert bár tényleg poén, hogy "külföldi diákként" kezelnek, miközben helyi vagy, meg jó lenne otthoni haverokkal lógni újra fél évig, de okkal nem vagyok az országban, így valahogy keserédes lenne hazamennem...
amúgy pocsékolásnak nem nevezném, s ha tényleg évek óta nem voltál otthon még érdekes is lehet, de azért nézd meg a többi lehetőséged is, és úgy dönts
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi legyen, én is inkább pocsékolásnak érezném, de jó lenne kicsit a barátokkal időt eltölteni. De valószínűleg nem oda fogok menni, annyi szép hely van még.
2017. okt. 8. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!