Miből áll egy jogi interjú a Harvardon?
Nem tudom, rendelkezik-e valaki személyes tapasztalatokkal az oldalon, de ezek lennének a legjobbak.
Hogyan és milyen körülmények közt zajlik egy ilyen beszélgetés? Szakmáznak, vagy inkább a jelentkezőre kíváncsiak?
Ha ismertek a gyakorikerdesek.hu-hoz hasonló angol nyelvű weboldalt, belinkelnétek? Többen tudnak angolul az odajárók, mint magyarul. :)
A válaszadásra szánt időt előre is köszönöm!
Quora.
Amúgy szerintem a gondolkodásodra kíváncsiak, ez eléggé megfoghatatlan de ilyen a legtöbb felvételi.
Kb. 3 másodperc alatt találtam meg én is, mielőtt idejöttem -- nem véletlenül, hisz se ezen az oldalon, se máshol nem találtam élménybeszámolót vagy videót egy ilyen interjúról.
Örülnék, ha elolvasnád a kérdés alatti részletezést. Kb. 3 másodpercedbe kerül majd az is, hogy felkeltse figyelmedet két szó: ,,személyes tapasztalatok".
Ha erre tudsz válaszolni, azt megköszönöm.
Nem csak egy angol nyelvű, gyakorikerdesek.hu-hoz hasonló oldal létezik. ;) Jómagam pedig nem valami sűrűn fordulok meg ilyen helyeken, ezért kértem segítséget.
Az előző válaszolónak ment a piros, semmi haszna se volt annak, amit írt.
Megköszönném, ha vissza tudnánk térni az eredeti kérdéshez. A hasznos válaszokat előre is köszönöm!
A Quora az a legnagyobb angol gyakorikérdések, te fogyatékos.
Szerintem felejtsd el a Harvard-ot ilyen szintű logikával.
Quora a legigényesebb ilyen szinten.
Az remélem megvan, hogy a Juris Doctod (J.D.) diploma USA-ban nem egy osztatlan képzés, mint Magyarországon a jogász képzés.
Tehát előtte kell csinálnod valami ehhez kapcsolódó bachelor kézpést szintén USA-ban, például politológia, közigazgatás, nemzetközi kapcsolatok stb, és utána mehetsz csak a 3 éves jogi képzésre. Ami ha meglenne, az általad kérdezett informácók relevánsak lennének a számodra, és nem kéne megkérdezned a MAGYAR gyakorikérdéseken őket.
Mindegy, álmodozásnak meg éjszakai unaloműzésnek biztos jó volt ez a kérdés számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!