Egyébként igen, minimum publikálni kell, van, aki elsőévtől kutat és komoly háttérrel érkezik egyetemre, főleg azért, mert a Harvardra nem az átlagemberek mennek.
2017. ápr. 12. 22:36
12/17 anonim válasza:
Ne gondolkodj ilyenekben,úgysem vennének fel
2017. ápr. 15. 21:10
13/17 anonim válasza:
Ha úgygondolod hogy amerikában olyan magasak a fizetések hatalmasat tévedsz. Oda milliomos palánták járnak nem véletlenül
2017. ápr. 15. 21:57
14/17 anonim válasza:
Csak milliomos palánták járnak oda, mi? Azért van tele a MIT csóró indiai zseni gyerekkel, akik teljes tandíjmentességet kapnak. Bár ők zsenik, te meg nem.
2017. máj. 23. 21:13
15/17 anonim válasza:
"úgygondolod hogy amerikában olyan magasak a fizetések hatalmasat tévedsz"
Mondj egyetlen országot, ahol magasabb fizetést tudnak adni egy San Francisco-nál vagy egy New York-nál. Mert az itt végzett hallgatók vagy mennek a Szilícium-völgyre vagy a Wall Street-re, amik évtizedek óta a legjobban fizető helyek, és ez még sokáig így is lesz. Ha a nagy amerikai átlagfizetéseket, vagy 1 főre jutó GDP-t nézzük biztos lesz jobb ország, de az nem mérvadó.
2017. máj. 23. 21:17
16/17 anonim válasza:
#14 Mi számít zseninek? 98 percentilis Mensa tagként beférnék? :P
2017. máj. 24. 08:36
17/17 anonim válasza:
#16, ha nemzetközi versenyeken szerepelsz, és mondjuk kiválóan teljesítenél az elvárt teszteken, aztán írnál egy nagyon szuper motivációs levelet, akkor igen. 140 feletti IQ-ja azért bőven sok embernek van ahhoz, hogy csak ezért bekerülj, meg nem egyenesen arányos azzal, hogy várhatóan mennyire leszel jó tanuló, büszkeségfal-alapanyag meg tudom is én mi, szóval, hogy mennyire felelnél meg az egyetemen. Az "indiai zsenik" már diákként jelentős kutatási és versenyeredményekkel rendelkeznek, ezért pályázhatnak meg tanulmányi ösztöndíjat is, legalábbis szerintem erre gondolt az, aki írta őket. Őszintén, én nem tudom, mennyire létezik ez a fenotípus a Harvardon a valóságban, mert még sose jártam ott. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!