Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » 6-8 Honap elég egy nyelv...

6-8 Honap elég egy nyelv megtanulására alap szinten? Sikerült már valakinek?

Figyelt kérdés

Szakácsnak tanulok, és arra gondoltam hogy néhány országba ellátogatok ahol szakácsként dolgozok, főleg azért hogy minnél több féle kaját ismerjek meg. Ezzel együtt viszont szeretnék több nyelvet is megtanulni és így mind2-re lehetőségem van, de nem tudom mennyi időt kell egy adott országba töltenem ahoz hogy a nyelvet is kitanulhassam legalább egy nagyon alap szinten. Nem szeretnék éveket tölteni 1-1 helyen, így hogy bele gondolok szerintem max 1 évet áldoznék egy helyre, esetleg majd később újra elmennék.

Nektek menyi idő alatt sikerült megtanulnotok egy nyelvet?

2017. ápr. 7. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Apukám 3 hónap alatt nulláról tanult meg csehül kommumikáció szinten. Odakint járt egyetemre.
2017. ápr. 7. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha sietsz, ennyi idő középfokra is elég lehet. Alapra mindenképp, még sok is.

Első, üdvözletem apának, én is tanultam csehül az egyetemen.

2017. ápr. 7. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Boven eleg. Motivacioval, nyelvi kornyezettel siman mukodik. En torokot tanultam igy, 7 honap utan B2 komplexszel zarva a tanulast :).
2017. ápr. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!