Melyiket válasszam: Aalborg University, Aarhus University, vagy University of Southern Denmark?
Úgy tűnik mindháromnál elég pozitívan halad az elbírálásom, így kezdek utánajárni a dolgoknak, hogy melyiket kellene választanom, ha...
Aarhus a legerősebb a listákon, de legkevésbé 'szimpatikus' (ne tessenek félreérteni, imádtam mindent amit olvastam róla, de a másik kettőt jobban) + 3 közül talán a legdrágább város
Aalborg-gal az a gond, hogy túlságosan is diákváros, mindenkitől azt hallom, hogy horror diákmunkát találni egyetem mellett, mert sokan vannak
az odensei déldán egyetem pedig a három közül a listákon a leggyengébben szerepel (persze azért eléggé impresszív így is), de talán a leginkább hallgatóbarát, s dinamikus egyetem, szívem ide húzna.
Szóval, esetleg tapasztalatok, tippek adott egyetemekről, városokról, ami bizonyos irányba tolna?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!