Erasmus Törökországban?
Figyelt kérdés
Sziasztok, gondoltam hátha van itt valaki, aki volt már Törökországban Erasmusszal (esetleg pont Izmirben, ahova nekem lenne lehetőségem), és megosztaná velem a tapasztalatait :).2017. febr. 9. 21:03
1/1 anonim válasza:
Szia
Én Isztambulban élek már 4 éve. A helyzet most sajnos eléggé aggasztó, nagyon sok minden valtozott az elmúlt pár évben, Izmir az egyik legbiztonságosabb város az országban terror támadás nagyon ritkán van arra, a város a szekulárisok nagy központja, azaz nem nagyon fogod azt érezni, hogy a közel-kelten lennél, jobban hasonlít egy görög vagy olasz városhoz az atmoszférája, az ottani emberek nagyon lazák. szerintem várd ki mi lesz, most ugye épp mennek a viták az alkotmánymódosításról ebből még lehet nagyobb baj is. Ha minden rendben lesz gyere (ha meg josz Isztambulba is, irj, nem vagyunk sokan magyar diákok de rendszeresen összejövünk egy teara). Lehet minden rendben lesz, de lehet addig összeomlik ez az ország.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!