Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hova menjek továbbtanulni?

Hova menjek továbbtanulni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövőre külföldön szeretném folytatni a tanulmányaimat, viszont elég döntésképtelen vagyok. Mindenképp angolul szeretném tanulni a tárgyaimat. Skóciát néztem ki. Tudtok ajánlani skót egyetemeket/főiskolákat? Benne van még a pakliban Dánia és esetleg Svédország és Finnország is. Mindenképp turizmust/rendezvényszervezést szeretnék tanulni.

2016. dec. 20. 06:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Az országok közötti döntésben nem tudok segíteni, viszont én Dániába jelentkeztem annak idején. Arra figyelj, hogy ott egy évvel később kezdik az egyetemet, mint nálunk, és engem elvileg azért nem vettek fel, mert még túl fiatal voltam (az érettségi heteiben töltöttem a 18-at). Ilyenről nem is hallottam előtte, de esetleg ha te is fiatalabb vagy, nézz utána, hol hány évesen kezdik, ne legyen neked is felesleges izgalom, aztán meg hatalmas csalódás. :)
2016. dec. 30. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!