Erasmus keretein belül melyik országba menyjek?
Egyik osztálytársammal tervezünk külföldi tanulást az erasmus programon belűl. Elso éves gépészmérnök hallgatók vagyunk de csak 2018 tavaszi félévben lenne a nagy kaland.
Az egyetemmel kapcsolatban álló országok közül melyiket választanátok a fiatalos lendületes élet, más kultúrák megismerése időjárás... alapján: Ausztria, Bulgária, UK, Finnország, Görögország, Horvátország, Németország, Spanyolország, Törökország?
Mindketten középszintü angol nyelvtudással rendelkezünk.
Még nagyon sok idő van a kiszemelt félévig de szeretnék felkészülni.
Háát, ez valami olyasmi, amiben tényleg nem lehet okos tanácsot adni. Nyilván Ausztriában, Németországban, Finnországban és az UK-ban lesznek a legjobbak a körülmények. Törökországba most nem mennék, elég zűrös az élet arrafelé. Szerintem tapasztalat szempontjából Bulgária is tök érdekes lehet, de majdnem biztos vagyok benne, hogy a hazainál is rosszabbak lesznek a körülmények, Horvátországban hasonló, Görögország is válságos helyzetben van éppen.
Szerintem mindenképpen az a lényeg, hogy világot lássatok, és azzal egy hellyel se fogtok mellélőni. Horvátország meg Ausztria olyan szempontból előnyösek még talán, hogy egy-egy hétvégére simán hazamehettek, nincsenek olyan messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!