Hol lakjon a Budapestre érkező cserediák?
2017 tavaszi szemeszterében érkeznek a Corvinus egyetemre különböző programokkal cserediákok tanulni (lényegében mint az Erasmus, csak ez tengerentúli program, szállásra nem kapnak pénzt). Tandempartnerként segítek nekik eligazodni, beilleszkedni, stb.
Segítségemet kérték a lakáskeresésben, de tulajdonképpen én is néztem már mindent, és sehol nem találok az elvárásoknak megfelelőt.
Annyi lenne a lényeg, hogy 4 fő lakna együtt, külön-külön szobában, tehát a 4 hálószobára lenne szükség, illetve lehetőség szerint nagyjából a Corvinus közelében, vagy tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető térségben. Nagyjából havi 70000Ft/fő összegnél többet nem szeretnének fizetni érte.
Ami fontos, hogy egy szemesztert töltenek itt, és ez volt az, ami miatt nem nagyon találtam lakásokat, mert a legtöbbnek 10-12 hónap a minimum bérlése.
Ha valakinek van ilyen tapasztalata, tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!
Tarkaréti kollégium nem jó?
bár ott 3an vannak egy szobában. van sok külföldi. én is itt lakok
"nagyjából a Corvinus közelében, vagy tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető térségben"
Tarkarét melyik kategóiába esik...?
A Kinizsi vagy a Ráday kollégiumot megkérdezted már, van e üres helyük? Szerencsétlen egyetemnek úgy kell a pénz, hogy havi 70-ért simán megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!