Tudom, hogy nagyon drága, meg nyelvtudás kell hozzá (ami megvan), de erősségben, megérné-e? Jobb lenne-e az életformám kint, mint ami itt lehet, több mindent sajátíthatnék el? Több lehetőségem lenne?
Szerintem azok akik ott vannak/voltak,nem nézik ezt az oldalt
2016. dec. 1. 23:17
2/9 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy csak azok tudnak róla bármit, akik kint voltak/vannak.
2016. dec. 1. 23:22
3/9 anonim válasza:
Nem, de csak az o ismereteik relevánsnak, vagy egy hajdúsági paraszt véleményére adsz inkább a kérdésben?
2016. dec. 1. 23:42
4/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik egyetemre akarsz menni és milyen szakra. Mondjuk egy Caltech Engineering & Applied Science mindenhol jól néz ki az életrajzodban, akár kint akarsz maradni, akár hazajönni,vagy egy másik országban dolgozni. Egy CSU Chico Liberal
2016. dec. 2. 12:57
5/9 anonim válasza:
Bocsánat, a macskám rálépett az enterre. :D Szóval egy liberal arts diplomával egy rossz egyetemről nem mész semmire.
Azt még szeretném elmondani, hogy L.A. egy egyetemistának őrült drága, szóval abban a 4 évben, amíg ott leszel, eléggé össze kell húznod a nadrágszíjat. Utána viszont, ha jó egyetem jó diplomájával rendelkezel és sikerül jó állást találnod, egyértelműen jobb lesz neked ott, mint itt lenne egy magyar diplomával.
2016. dec. 2. 13:02
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, máris sokat segítettél:)
2016. dec. 2. 15:25
7/9 anonim válasza:
Miert pont Beverly Hillsbe?
Annyi jo egyetem van, miert pont BH?
Tisztaban vagy vele, hogy California az egyik legdragabb allam? Az egy dolog, hogy a tandij ilyen 40-60ezer dollar/ev, es erre meg rajon a megelhetes.
Kulfoldikent nem kapsz diakhitelt, vagyis zsebbol kell kifizetned. Vagy pedig egy zseni vagy es kapsz osztondijat, de ugye tudjuk, h az ritkabb mint a feher hollo.
A tandijon felul meg a lakhatasra, kajara es egyeb dolgokra is koltened kell.
2016. dec. 2. 20:22
8/9 anonim válasza:
A nagyon dragatol eleg messze van. Egy 4 eves kepzes egy egyetemen Beverly Hills kozeleben ami meg eros is kb. 300,000 dollar alaphangon. Public university ken pedig most van tandij emeles Californiaban szinte mindenutt illetve a megelhetes is dragul allandoan. Kb. egy szoba egy fore 1200 dollar alatt nem igen akad egy honapra.
2016. dec. 2. 23:18
9/9 A kérdező kommentje:
Azért pont Beverly Hills, mert ott élnek rokonok és akkor hozzájuk költöznék. Perszenem ez az egyetlen tervem:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!