Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan nyerjem vissza a...

Hogyan nyerjem vissza a kedvem a matematikához? Németországban tanulok. A matek tanárom enyhén elvette nem elsőre a kedvem, .

Figyelt kérdés

pedig ezen a pályán szeretnék továbbtanulni majd, de most lett két 3-as dolgozatom, amiért fennhangon megkérdezte, hogy miért és eddig se érdekelte őt, hogy az osztály érti-e a tananyagot, vagy sem.

(Azért írtam ebbe a topikba, mert végül is külföldön tanulás. )

2016. nov. 23. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
hányadik osztályba jársz?
2016. nov. 24. 09:09
 2/6 A kérdező kommentje:
10-es vagyok
2016. nov. 24. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
M Klasse, Real vagy Gymnasium?
2016. nov. 24. 22:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Real-ba járok
2016. nov. 25. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne törődj vele...

Nekem is egy köcsög a matek tanárom (szintén real 10.), mégis meg van a 2es.

Szivesen szívatják az Abschlussklasset..

Na meg 2 3mas nem a világ vége (főleg ha kp)

előző voltam

2016. nov. 25. 21:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja észre vettem, hogy szívesen szivatnak minket. Meg mindig hajtogatják hogy oh 10esek vagyunk már viselkedjünk, ezt tudnunk kell stb. Rendben köszönöm próbáltam én is ezt mondogatni, de ilyen után nehezen megy nekem. Ment a zöld :D (és sok sikert neked is a sulival :))
2016. nov. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!