Volt már valaki ezen az oldalon Erasmus+-on? (felsőoktatás)
Ha igen le tudná nekem írno, hogy milyen élményei voltak? :) Nagyon érdekel, hogy milyen lehet pl.: egy félévet egy másik országban tanulni.
Nagyon nehéz elérni, hogy ösztöndíjjal kerüljön ki valaki?
Nagyon-nagyon jóóó, hihetetlen, életre szóló élmény, csak ajánlani tudom!!!!
Persze, egyetemtől függ, érdemes alaposan utánanézni,-kérdezni a dolgoknak, h valóban olyan helyre kerülj, ami Neked a legmegfelelőbb! :)
Nekem ez a 2. félévem amit Németországban töltök Erasmussal, és hihetetlenül szeretek itt lenni! A környezet, a suli hangulata, a tanárok hozzáállása vmi elképesztően különbözik az otthonitól! És az erasmusos csapat...huuu, talán azzal tudnám leírni legjobban, h egységünk a sokszínűségben van! :D Velük tapasztaltam meg azt is, h a nevetés a legnemzetközibb nyelv, akárki megérti! :D Huu, nagyon-nagyon szívesen mesélek még róla, ha érdekel!
Ami az ösztöndíjas kijutást illeti: ez is sulitól, átlagodtól függ.. Melyik egyetemről mennél és hova?
Kérdező, végül kimentél?
Többiek, akik írtátok, hogy kikerülni könnyű volt, ugye ez a jelentkezők (alacsony) számától függ?
Milyen egyetemről, karról mentetek ki?
Mert úgy tudom, hogy vannak egyetemek ahonnan rengetegen jelentkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!