Hogyan lehet felvételizni Ausztriában, vagy Németországban lévő orvosi egyetemekre?
Mielőtt leszólnátok, itthon is megpróbáltam, nem jött össze, és szeretném újra megpróbálni, de ezúttal külföldön. Mivel tudok németül elég rendesen(természetesen van még hova fejlődnöm), ezért ott próbálnám meg(a fentebb említett helyeken).
Van valami mód erre? Úgy hallottam, hogy minden tartományban más szabályok vannak, utána néztem adott egyetemek honlapján is, ott is mindig mást írtak.
Leginkább Bécs érdekelne, vagy más ausztriai orvosi egyetem. Szeretnék néha haza jönni. Azt tervezem, hogy akkor ha végeztem tudok ott kinn is dolgozni(úgy gondolom megérdemli egy ország, ahol tanultál, hogy ott is hasznodat vegyék, de mivel főként az itthoni helyzeten szeretnék segíteni a tudásommal, haza is szívesen jönnék dolgozni).
Köszönöm a segítségeteket! :)
Az adott egyetem honlapján nézd meg, hogy ott mi a követelmény, mert ahogy írtad, mindenhol más-más.
A legtöbb helyen nincs felvételi, hanem a középiskolai eredmények számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!