Megéri pszichológiából phd-t csinálni? (Külföldön szeretnék dolgozni-elsősorban az USA-ban)
Tudom,hogy nem "megéri-e" alapon kell az ilyesmit eldönteni,de már belekezdtem sajnos egy olyan szakba,ami nem is érdekel és pórul is jártam vele-mint utólag kiderült.Szeretnék belekezdeni a pszichológiába is,mert ez tényleg érdekel és a phd-re azért gondoltam,mert kutatómunkát szeretnék végezni,főként külföldön,de nem akarom,hogy ezzel is befürödjek,hogy feleslegesen öljem bele az energiát(és pénzt),nem akarom,hogy csak egy papír legyen a végén,ami annyira jó,hogy kiakasszam a falra.Szerintetek esélyes ezzel külföldön elhelyezkedni?(esetleg a kijutás a mostani szakon szerzett diplomámmal megoldható lenne,nem feltétlenül a pszichológiával indulnék neki)Arra a gondoltam,hogy inkább odakint(ha sikerül kijutni pár éven belül) munka mellett próbálkoznék a phd-vel-ha van megfelelő angol nyelvtudásom,odakint mennyivel nehezebb megszerezni?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!