Au pair az Amerikai Egyesült Államokban? Lenne értelme belekezdeni szeptembertől?
Szerintem az aupair-kedés jó ötlet 1 évre, viszont hacsak nem vagy teljesen biztos benne, hogy ezt szeretnéd csinálni 1 évig, én inkább valami közelebbi (anglia?) helyszínt választanék.
Ha bármi történik, pl nem jó a család, vagy meggondolod magad, egyszerűbb lesz hazajönni, míg ha USA-ba mész au-pairnek, gyakorlatilag jópár hónapot csak azért dologzol, hogy fedezze a 2 repülőjegy árát, nem?
Fix 300.000-320.000 forint lenne. Ezt akkor kell már kifizetni ha a család már kiválaszt és én is őket.
Ott hetente 50.000 forintot kapnék.
Szia!
Ugyan nekem nincs személyes tapasztalatom, de én is szeretnék 1 évet halasztani és kimenni az USA-ba au pairnek. Rengeteg magyar blogot elolvastam ezzel kapcsolatban, és a lányok 99%-a az Au Pair In America-val ment ki, ők a legmegbízhatóbbak, én is náluk regisztráltam. Böngészd át ezt az oldalt: [link]
Sziasztok!
Én a Cultural Care-el vagyok kint. Én ajánlom öket nagyon megbízhatóak mindent leszerveznek. Bár tény, hogy volt olyan akinek nem váltbe a család és újat kellett keresni, viszont ha nem találsz másikat adott idön belül (kb 2 hét) akkor mehetsz haza.
Pár fontos dolog:
- Nagyon válogasd meg a családokat, persze mindig mondják, hogy a család alapján döntsd el hová mész, de én fontosnak tartom, hogy legyen egy nagyváros a közelben, lehetöleg fél, max egy óra távolságra. Különben halálra fogod unni magad a szabadidödben.
- Én nem jöttem volna az USA-ba 21 év alatt. Sehova nem engednek be és sehol nem kapsz még egy pohár bort se.
- Készülj fel rá, hogy otthoni viszonylatban nem rossz a 195 dollár amit kapsz de itt, nem lesz valami sok.
Összességében nekem nagyon tetszik klassz családot fogtam ki jó helyen vagyok, de tény, hogy sok múlik a szerencsén 😊 Ennek ellenére aki szeretne jönni a CC-el mindenképp vágjon bele😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!