Orvosi egyetemre szeretnék menni Ausztribában miket ajánlotok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 20:26
1/7 anonim válasza:
A kérdés jelentve, mert rossz kategóriában van, a helyesírása is teljesen elhibázott, illetve nem is a magyar gyakorikérdésekre való.
Ezt kérdezd meg az osztrák gyakorikérdéseken. Ha tényleg olyan a helyesírásod, mint ami itt elénk tárul, akkor azt ajánlom mondj le az orvosiról, mert csak csalódás érne.
2/7 anonim válasza:
Előszöször az általánost járd ki csibém.
4/7 Bordás Béla válasza:
Felvetésedhez én csak azt tudom ajánlani, hogy legyen hozzá sok pénzed, megfelelő nyelvtudásod és jó tanulmányi eredményeid! Ezek hiányában vagy azok alacsony szintjén esélyed mínusz 1! (Nulla idehaza lenne.)
5/7 anonim válasza:
Világhírű a magyar orvosképzés! Miért is mennél Ausztriába?
6/7 senki1981 válasza:
2 évvel ezelőtt beszélgettem egy német 6-od éves orvostanhallgatóval.Kérdésemre hogy miért pont nálunk végzi a tanulmányait és kérdésem közben hozzáfűztem még, gondolom anyagi okokból! A válasz az volt hogy nálunk sem olcsó, sőt!! Nem anyagi okokból hanem mert ha odahaza tenné akkor 6 év várakozási idő van. Tehát érettség után, 6 évig mi a fenét kezdjen magával? Érdekes hogy orvosi diploma után ő sem szülőhazájában akar praktizálni hanem külföldön.
7/7 anonim válasza:
Ausztriában van orvosi Bécsben, Grazban és Innsbruckban. Egy ideig én is gondolkoztam, h oda menjek, de végül inkább itt maradta, bőven elég a biokémiát meg az élettant tanulni magyarul, németül nem bírnám (pedig szinte anyanyelvi szinten beszélek németül). Google-zz rá, fogsz találni egy csomó infót róla. Annyira emlékszem, h van felvételi, ami elég durva, viszont cserébe az érettségi eredményeket nem nézik.
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!