Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Orvosi egyetemre szeretnék...

Orvosi egyetemre szeretnék menni Ausztribában miket ajánlotok?

Figyelt kérdés

2016. febr. 15. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
19%

A kérdés jelentve, mert rossz kategóriában van, a helyesírása is teljesen elhibázott, illetve nem is a magyar gyakorikérdésekre való.

Ezt kérdezd meg az osztrák gyakorikérdéseken. Ha tényleg olyan a helyesírásod, mint ami itt elénk tárul, akkor azt ajánlom mondj le az orvosiról, mert csak csalódás érne.

2016. febr. 15. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Előszöször az általánost járd ki csibém.
2016. febr. 15. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
*először
2016. febr. 15. 20:39
 4/7 Bordás Béla válasza:
100%
Felvetésedhez én csak azt tudom ajánlani, hogy legyen hozzá sok pénzed, megfelelő nyelvtudásod és jó tanulmányi eredményeid! Ezek hiányában vagy azok alacsony szintjén esélyed mínusz 1! (Nulla idehaza lenne.)
2016. febr. 21. 15:31
 5/7 anonim válasza:
85%
Világhírű a magyar orvosképzés! Miért is mennél Ausztriába?
2016. febr. 22. 10:27
 6/7 senki1981 válasza:
82%
2 évvel ezelőtt beszélgettem egy német 6-od éves orvostanhallgatóval.Kérdésemre hogy miért pont nálunk végzi a tanulmányait és kérdésem közben hozzáfűztem még, gondolom anyagi okokból! A válasz az volt hogy nálunk sem olcsó, sőt!! Nem anyagi okokból hanem mert ha odahaza tenné akkor 6 év várakozási idő van. Tehát érettség után, 6 évig mi a fenét kezdjen magával? Érdekes hogy orvosi diploma után ő sem szülőhazájában akar praktizálni hanem külföldön.
2016. febr. 22. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ausztriában van orvosi Bécsben, Grazban és Innsbruckban. Egy ideig én is gondolkoztam, h oda menjek, de végül inkább itt maradta, bőven elég a biokémiát meg az élettant tanulni magyarul, németül nem bírnám (pedig szinte anyanyelvi szinten beszélek németül). Google-zz rá, fogsz találni egy csomó infót róla. Annyira emlékszem, h van felvételi, ami elég durva, viszont cserébe az érettségi eredményeket nem nézik.

Remélem, segítettem.

2016. febr. 27. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!