Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Tudnátok segíteni? ( többi lent)

Tudnátok segíteni? ( többi lent)

Figyelt kérdés

Külföldön szeretnék egyetemre járni (Anglia) de a jelentkezést nem nagyon értem. Odáig megvan, hogy Ucason vagy vmi hasonlón keresztül lehet jelentkezni. De meg szeretnék jelölni egy hazai egyetemet is a biztonság kedvéért. Innen jönnek a problémák. Nem tudom, hogy az ucasohoz be kell-e írni, a hazai egyetemet, ahova beadom a jelentkezést, és fordítva. A válasokat előre is köszi:)

U.i: ha van vki aki Readingbe járt/jár egyetemre, szívesen meghallgatom a tapasztalatait!:)

2016. jan. 24. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Lesz penzed ra?:)
2016. jan. 24. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Már spórolok rá, meg nyáron szeretnék dolgozni menni. Egyetem közben is dolgoznék meg valószínűleg vmi diákhitelfélét is vennék föl.:)
2016. jan. 24. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell a ucas-re beírni, mert a kettő teljesen különböző. Ucas-en a uk egyetemekre tudsz jelentkezni csak. Itthoni egyetemre a felvi.hu-n keresztül kell.
2016. jan. 24. 18:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
2016. jan. 25. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!