Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldi mesterképzés felvétel...

Külföldi mesterképzés felvételijénél mennyire számít, hogy itt hol végeztem a BA-t?

Figyelt kérdés

Most fogom leadni a jelentkezésemet Pszichológia BA-ra, és mivel tudom hogy a mesterképzést már Bécsben szeretném végezni, ezért arra lennék kíváncsi, hogy ott fog -e számítani, hogy itt az ELTE-n, a Pázmányon vagy a Károlin végeztem -e?

(Egyelőre a Pázmány van tervben)

Köszi a válaszokat :)

2016. jan. 18. 23:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Legnagyobb nemzetközi ismertsége, elismertsége és tekintélye, kapcsolatrendszere az ELTE-nek van. A másik kettő a nemzetközi tudományos életben noname.

Ettől függetlenül, ha van BA-d, tudsz angolul (ami a szakma nyelve) és kifizeted a tandíjat, akkor bárhová felvesznek MA-ra. Ha Bécsbe mész akkor jó, ha az angol mellett kicsit németül is tudsz, bár az egyetemen az angollal tökéletesen el lehet lenni egy csomó kurzus eleve angolul van.

2016. jan. 19. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!