Ha, fél évre kimegyek külföldre cserediáknak, akkor itthon az egész évből kell osztályozó vizsgákat tennem, ha nem akarok évet halasztani?
Figyelt kérdés
Most tizedikes vagyok,szeptemberben mennék ki cserediáknak amerikába kb 5 hónapra. Nagyon nem szeretnék évet halasztani, szóval ha visszajöttem, akkor az egész évből kell osztályozó vizsgát tennem vagy megcsinálom a félévet, aztán becsatlakozom a többiekhez? Vagy esetleg lenne lehetőség most nyáron osztályozó vizsgákat tenni?2016. jan. 5. 19:24
1/5 anonim válasza:
Esetleg ezt az iskoládban megkérdezhetnéd.
2/5 anonim válasza:
Ezt pont így kérdezd meg az iskoládtól. Ha csak fél évre mész, akkor csak fél évből kell osztályozózni és becsatlakozhatsz, nálunk legalábbis így volt. Viszont azt, hogy most nyáron csinálhatsz-e azt a sulid mondja meg.
3/5 A kérdező kommentje:
még nem akartam megkérdezni, mert még csak tervben van, hogy megyek :) egyébként osztályozón van kötelező szóbeli? Még sosem voltam ilyenen...
2016. jan. 5. 19:37
4/5 anonim válasza:
"egyébként osztályozón van kötelező szóbeli? "
- Mondom még egyszer: kérdezd meg az iskoládban. Nincs erre sem központi szabály.
Azzal nem mész sokra, ha mi elkezdünk találgatni.
5/5 A kérdező kommentje:
rendben, akkor majd megkérdezem
2016. jan. 5. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!