Mennyire színvonalas a Selye János Egyetem Tanárképző Kara?
Szia !
Én csak ajánlani tudom neked, új egyetem és nemtud még fű de sok eredményt felmutatni, de nagyon jó lehetőségek kínálkoznak a hallgatók számára. A töriről rengeteg embert kidobnak nagyon nehéz ! Ergo elég szinvonalas. Az angol is egész jó szinten van.
A felvételinél nem lesz gond sok embert felvesznek (de miért ne tennék fejpénzt kapnak) viszont nagyon nagy a szórás ! :)
Rem. segíthettem.
tévedsz kedves utolsó válaszoló ...
3 egyetemet ismernek el csak Szlovákiába egyetemnek, a többit csak főiskolának... és am. nem olyan szinvonalas a pozsonyi se...
Na és ha 3 egyetem van? A pozsonyi az. És színvonalas is. Jártam oda...
Komáromban a törit elvégezte olyan ismerősöm, aki gimiben gyenge közepes volt a tárgyból, érettségi középszinten hármas...valamilyen tanárit (nem tudom, milyen tárgy) meg egy másik, aki már általánosban se tudott pl. helyesen írni és - már bocsánat, de - hihetetlenül ostoba volt. A pozsonyi egyetemnek nem véletlenül van híre és neve, igenis jó suli.
és a szlovák mennyire nehéz a Selyén ? mennyire kell ahoz tudnom, hogy elmehessek ?
és a német?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!