Ugye ne is álmodozzak az amerikai továbbtanulásról, ha nem vagyok atomfizikus és nem gyémántkereskedők a szüleim?
Nagyon szeretnék Amerikában továbbtanulni, majd letelepedni ott, ezért is gondolom, hogy már az egyetemet is ott kellene végezzem. Jó tanuló vagyok, tudok kitűnő lenni ha nagyon rágyúrok a dolgokra, néha azonban a reál tárgyakból becsúszik 1-2 rosszabb jegy és olyankor hajlamos vagyok azokat lerontani, értsd: év végén megesik, hogy fizikából és matekból 4-es vagyok.
Ezért gondolom, hogy az ösztöndíj esélytelen.
10 milliónk meg épp nincs csak egy évre egy amerikai egyetemen, szóval azt hiszem passzolhatom is...
Erasmussal kimehetsz magyar egyetemről is egy félévre. Amúgy nem is az, hogy Németországba mennek ki amerikaiak, de még itthon is van bőven jenki egyetemista, na mondjuk nyilván nem itt végzik az egész képzést.
Amúgy nem is értem mi a kérdés, ha tudod, hogy nem vagy annyira kiemelkedő, hogy ösztöndíjat kapj és nincs is sok pénzed, akkor a válasz: nem tudsz ott egyetemre járni.
Ausztriába, Németországba, és nagyon sok európai országban vannak olyan szakok, ahol angolul tanulhasz ingyen! is.
Ezért ha anyagilag nem álltok úgy, akkor mehetsz európai országokba. Ott csinálhatsz külföldön egy szemesztert amerikában is, ha pedig elvégezted a sulit és lesz saját kereseted, és persze angolul is tudni fogsz, oda utazol ahova csak szeretnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!