Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mi kell ahhoz, hogy valaki...

Mi kell ahhoz, hogy valaki bejusson az Oxfordra? 17/L

Figyelt kérdés

2015. nov. 4. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
pl. tudni kell annyira angolul legalább, hogy tájékozódni tudjon az interneten a bejutással kapcsolatban. :)
2015. nov. 4. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó érettségi, nagyon jól kell tanulni, hogy meg tudd mutatni, hogy te tehetséges vagy, ezáltal odavaló. Nagyon megválogatják kiket vesznek fel, többfordulós az interjú, amíg végül eldől az egész.
2015. nov. 5. 22:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Már vagy ezerszer megnéztem a honlapját, de természetesen oda csak az alapvető információkat teszik fel, pl: min. c1-es nyelvvizsga vagy, hogy melyik szakra milyen érettségi kell.

Második: milyen tehetségre gondolsz.

Egyébként nagyon jó tanuló vagyok, csak ötösökkel :)

2015. nov. 6. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Bármilyenre, amivel kitűnsz a tömegből. Olyan valami, amit csinálsz szabadidődben. Itt ezt nagyon szeretik. A munkáltatók is, nem csak az egyetemek. Szóval bármi olyan, amit szívesen csinálsz, és amiben jó vagy.
2015. nov. 7. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!