Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Melyik a legjobb színművészeti...

Melyik a legjobb színművészeti egyetem Angliában?

Figyelt kérdés
ahonnan eltudok helyezkedni és jól tanítanak

2015. okt. 30. 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Lol, a színész szakma nem úgy működik, hogy "jól el lehet vele helyezkedni".. Ráadásul Nagy-Britanniában, avagy Angliában (remélem tudod, hogy a kettő nagyon nem ugyanaz) nem egyetemek, hanem akadémiák vannak. RADA, LAMDA, Bristol Old Vic, hogy hogy néhányat említsek a legnevesebbek közül. De azért nézd meg a honlapjaikat, hogy ki kvégeztek ott, és tudd, hogy még a britek nagyját is kiszórják a rostákon, nem hogy külföldieket..
2015. okt. 31. 17:49
 2/5 A kérdező kommentje:

De képzeld el úgy működik,protekcióval tudok elhelyezkedni és olyan egyetem kell,ahol ki tudok alakítani egy jó kapcsolatrendszert.

Amúgy meg minek írsz ide ha semmi közöd sincs a témához? Uh képzeld,nem csak akadémiák vannak,university szó ismerős neked?Itt lakom Angliába, és tapasztalatokat szeretnék,tudom mi Anglia és Nagy-Britannia . Amúgy te gondolom tipic az az ember vagy aki lusta megvalósítni az álmát az akadályok miatt ,ezért másokét is próbálja lerombolni..máshová menj ezzel a stílussal okoskodni,vagy tanulj meg szofisztikáltan kommunikálni

2015. okt. 31. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Mégegyszer lol. Ha Angliában élsz, miért nem jársz ott utána a dolgoknak? Szerinted hány magyar ember van, aki odakünn végzett színművészeti EGYETEMet? :D :D Ha utánajárnál egy icipicit, tudnád, hogy ha az említett rangos intézményekben végzel, nem fogsz munka nélkül kallódni. Ajánlom figyelmedbe a www.spotlight.com oldalát (ja, hogy nem tudod, mi az?), ahol az drama schoolok diákjainak a CV-jei lelhetőek fel. Kivétel nélkül, mindőjüknek volt valamilyen színészi tapasztalata, mielőtt felvételt nyertek, itt-ott voltak trénelve, a hangterjedelmük a szoprántól a tenorig terjed, emellett pedig írják, hogy mely színházakban játszanak/játszottak, és milyen filmes produkciókban kaptak már szerepet. Ha volnál oly önálló, hogy önmagadtól használod fel az internet adta lehetőségeket, láthatnád, hogy milyen követelményeik vannak, mivel kell készülni stb. Van, ahová követelmény az előtapasztalat, de van, ahol hangsúlyozzák, hogy teljesen amatőrök is jelentkezhetnek (pl Guildhall vagy LAMDA), de csak mondom, nem vesznek fel abszolút kezdőt. Végigpörgettem már mindegyik akadémia tanulóinak a CV-jeit és sose olvastam olyat, hogy valaki ne táncosként, zenészként, énekesként vagy színészként futott volna neki a felvételiknek. Nem elkedvetleníteni akarlak, csak visszarángatni a földre. Ha azt se tudod, milyen 'tanodák' működnek az országban, ahol élsz, és a magyar, rendkívül színvonalas gyakorikérdéseken keresel választ kérdéseidre, esélyed sincs.
2015. nov. 1. 11:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Hat menjek a francba,hogy 3honao alatt nem deritettem ki mindent.

Idiot

2015. nov. 2. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Erre már nem is reagálok, sok sikert a karriered felé, majd szólj amikor nagy sztár leszel :D
2015. nov. 3. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!