Egyetem Ázsiában?
Figyelt kérdés
Ázsiában, Ausztráliában vagy Új-Zélandon szeretnék továbbtanulni. Valamilyen üzleti, turisztikai szakra szeretnék menni, angolul es olaszul beszélek valamint egy harmadik nyelvet szeretnek meg tanulni(kínai, thai). Arra lennék kiváncsi hogy mennyibe kerülnek a különféle vízumok es a megélhetés. Elsősorban Thaiföld, Bali es Malajzia érdekel, de szeretnék információkat kapni Kínáról, Ausztráliárol, valamint Új-zelandrol is. 16/L2015. szept. 11. 17:26
1/3 anonim válasza:
szia,
Új-Zélandon az egyetemi díjak eltérnek a külföldiek és a helyiek(residentek) számára. Külföldieknek (international students) a díjak jellemzően magasabbak.
Ha felvételt nyersz egy egyetemre és befizeted a tandíjad, akkor Student Visa-t kapsz, amivel bizonyos korlátozásokkal vállalhatsz munkát is. (általában 20óra/hét)
A külföldieknek szóló egyetemi díjakról itt tájékozódhatsz: [link]
a diákvízumról részletesen pedig itt találsz információt: [link]
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod ! :)
2015. szept. 13. 09:08
3/3 Béluska2016 válasza:
Amit én konkrétan tudok, az az, hogy Indonéziában van ösztöndíjas program külföldi diákoknak, a neve: Darmasiswa.
Kínában éltem, a vízumról, életről tudok beszélni. Oda az európaiak Angol nyelvet, járnak tanítani, ovodákba, iskolákba. Biztos hogy lehet tanulni is. Itt egy link a tanulásról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!