Lenne jó pár kérdésem, szoval ne csak az nézze meg aki "tanulás külföldön" látja ezt a kérdést vagy cimmel. Érettségi után mennyi idö egy szakma?
Idén mentem 13.-ba.
A terv a következö: Érettségizek itthon, majd
németországba költözök, egy szakma mennyi idö érettségi után?
A másik kérdésem hogy van olyan iskola németo.-ban ahol az értékesitést tanítják? Nem turisztika i,nem telefonálgatos +eladó zokni" stb. re gondoltam , hanem akik házakat autókat vagy nagyobb összegü tárgyakat értékesítenek? illetve hogy ennek mi a neve és van ilyen magyarországon is?
A harmadik ami az elözövel kapcsolatos hogy ha van ilyen iskola akkor érettségi után az szakma vagy föiskola, egyetem? Illetve hogy van ilyen szakközép iskola is? akár külföldön?
A 4. kérdésem hogy egy érettsági melett egy szakma (legyen szó bármilyenröl) az ér valamit amerikában? Ha jol tudom nem nagyon, van e valamilyen elönye az embernek egy érettségivel szakma mellett? Európai "okmányokat" nem nagyon fogadnak el ha jol tudom, ha igen akkor is ujra kell tanulni azt és frissitenie "amerikaira"
Ennyi kérdésem lett volna, gyorsan irtam mert sietek, elöre is köszönöm az összes választ mind külfölditöl mind magyartól!!! További szépnapot!:))
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!