Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » USA-ba hogyan lehetséges...

USA-ba hogyan lehetséges kikerülni?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok,hogy tanulói jogviszony mellett(nyilván felsőoktatás),milyen lehetőségek vannak hónapok,esetleg egy év eltöltésére? Hogyan működik ez az ösztöndíj rendszer pontosan? Au pair,nyári táboros munkákról tudok. Nyilván milliók hiányában a konkrét ott tanulás kilőve,mert tudtommal iszonyatosan drágák a félévek.
2015. aug. 31. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Eszméletlen sok USA-ba kerüléses kérdés van itt Gyakorikérdéseken, illetve ha i akarsz kerülni, az azt jelenti, hogy az angol tudásod elegendő ahhoz, hogy magadnak utánanézz és megértsd ennek a feltételeit.
2015. aug. 31. 18:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Így van,én mindössze arra lettem volna kíváncsi,hogy létezik-e más lehetőség még a fent említetteken kívül.
2015. aug. 31. 21:05
 3/3 anonim válasza:

Esetleg szakmai gyakorlat keretében? Akkor kint tölthesz hónapokat, de azt tudom, hogy mellette valamennyi ideig be kell járnod iskolába is. Egy barátnőm a Nova Experience szervezésében töltötte kint a szakmai gyakorlatát, és nagyon jó helyet találtak neki, imádta a kintlétet:)

Nézz körül a honlapjukon, vagy írj nekik: novaexperience.net

2015. szept. 1. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!