Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Európa szerte milyen iskolák...

Európa szerte milyen iskolák vannak, ahol rendezőket képeznek?

Figyelt kérdés
legfőképpen angol nyelvterületre gondolok
2010. márc. 7. 16:04
 1/4 anonim válasza:

rendezőiskola szerintem nem létezik.

a filmforgatást kell megtanulnod, ha szerencséd van, bekerülsz valamilyen produkcióhoz, vagy szerkesztő mellé.

de magyarországon elég kis stábok dolgoznak, komoly produkcióba kezdőt nem vesznek be, külföldön szaktudás nélkül csak egy büdös magyar vagy

2010. márc. 10. 02:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat pontosan nincs szerintem se rendezosuli.(egyebkent en is erre a palyara palyazok :)) Van a "college", ahol 16 evesen kezdenek el tanulni, en media-t tanulok ott. 2-3 evet lehuzol ott, es mindent tanulsz(film analizalas, rovid filmeket szoktunk kesziteni, animaciok) aztan egyetemen meg tovabb tanulsz Media Production nev alatt, vagy Film Studies. :) ennyit tudok egyelore :)
2010. ápr. 7. 04:34
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod 2. még azt szeretném kérdezni,hogy hova jársz college-ba? és milyen egyetemen szeretnéd tovább folytatni?
2010. ápr. 8. 19:44
 4/4 anonim válasza:
Roxford egyetem, gimnázium és a Hárvárd. Ott keresd a Steven Szpilberg erőszakot.
2010. aug. 2. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!