2 nap iskola hiányzás? Anglia
Figyelt kérdés
Még mindig kell suliba járnunk (a többis iskolában már 1 hete szünet van)
Hétfő és kedd lenne az utolsó nap. Hétfőn filmezni fogunk szerintem, mert 'utolsó' tanítási nap (ugy még pár hétig..) kedden pedig sport nap. És ma voltunk bennt az iskolában és azt mondták 120 font.. erre a két napra. Jó lenne ha eltudnák kéreckedni, mert most pénteken lesz valami ünnep és iskola zárva lesz.. tehát már mehetnék magyarba nyarlni ezen a héten pénteken. Nem lehet sehogyse megoldani? 1 meg két 2 okés hogy fizetni kell de 2 napért is mindenképp?
2015. júl. 13. 16:36
1/2 anonim válasza:
Nem tudsz elkéretőzni, mert függetlenül az iskolai programtól ez tanítási időszak. Nincs amúgy minden iskolában szünet, az én fiam is megy még keddig. Itt ez a rendszer van, vagy fizetsz és mész előbb, vagy maradsz és utazol kedden este vagy utána amelyik nap neked megfelel.
2/2 A kérdező kommentje:
Ráadásul temetés is most volt. Arra se tudtam menni az iskola miatt.. Mindegy azt mondom beteg vagyok. A fél iskola ezt csinálja.. Direkt körbe kérdezősködtem.
2015. júl. 16. 01:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!