Mit ad a Milestone, amit én nem tudok elintézni?
Figyelt kérdés
Megírják helyettem a personal statementet? Vagy szólnak, hogy ne felejtsek el időben jelentkezni? Angol szintemen javítanak? Mert ezt én mind meg tudom magamtól is csinálni és marad 500 000 forintom.
Az egésznek nagyon biznisz szaga van
2015. júl. 13. 13:49
1/2 anonim válasza:
WC-t pucolni is tudsz, mégis milyen jó, ha valaki megcsinálja helyetted.
2/2 anonim válasza:
Erről van szó, hogy TE meg tudod csinálni. Mikor gimiben végeztem, akkor döbbentett le, hogy sokan nem tudták kitölteni a felvételi jelentkezős papírt és vitték be az iskolába, hogy majd az osztályfőnök lediktálja nekik, hogy mit kell beírni. El tudod képzelni ezeket az embereket külföldre jelentkezni?
Egyébként én is voltam fent Pesten a Milestone-nál. Nem vettem igénybe a szolgáltatásaikat, de meghatározó szerepük volt, mert utána nagyobb bátorságom volt egyedül kiköltözni Angliába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!