Külföldi egyetemekre sokan mennek a környezetedből tanulni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 14:43
1/6 anonim válasza:
Az egyetlen akinek ilyesmi tervei vannak, az én vagyok. Bár nekem sem hosszú távra, hanem 1-2 félévet Erasmussal szeretnék majd tanulni, főleg Lengyelországban.
2/6 anonim válasza:
Tolunk nem nagyon mennek, inkabb hozzank jonnek, de nagyon sokan.
3/6 anonim válasza:
Én szeretnék majd menni, igaz, még egy évem van gimiből.
De már nagyon régóta gondolkozok Skócián. Az tuti, hogy megérné, legalábbis karrier szemponrjából, érzelmileg viszont nem tudom, hogy viselném. Totál egyedül...
4/6 anonim válasza:
A SZIE-n a hallgatók közül rengetegen mennek Erasmusszal külföldi egyetemre tanulni rövidebb időre és olyat is ismerek aki itthoni BSc után, az MSc vagy PhD diplomáját szerzi/szerezte külföldön.
Családi körben olyanról is hallottam, aki érettségi után 1-2 évet dolgozik külföldön (aupair Amerikában) és közben jár un. community college-ba, hogy felkészüljön nyelvileg és más szempontból is egy amerikai egyetemre.
5/6 anonim válasza:
Ha London, vagy Sheffield érdekel, akkor tudok segíteni.
oferi65@gmail.com
6/6 anonim válasza:
Én Angliába megyek szeptembertől de nem sokan, az évfolyamomról még egy valaki. Tavalyi évfolyamról is ketten de vidéki városban lakok és ott ez egy elit iskola azért Pesten a jó iskolákban tudomásom szerint jóval többen mennek külföldi egyetemekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!