Szerintetek ez otthon minek felelne meg? Eltudnek vele helyezkedni? Gyogyszereszet!
Az a helyzet, hogy Eszak-Europaban elunk, de nem szeretek itt semmit, nincsenek barataim nagyon, nem szeretem az eghajlatot meg a nyelvet se nagyon. Szoval szeretnek otthon gyogyszereszetet tanulni, mivel csak kemiabol vagyok igazan jo. De ez sokba kerulne es a szuleim csak itt finansziroznak mivel innen otthonrol tudnek bejarni. Szoval elfogadtam, hogy itt kell egyetemre jarnom. 6 eve elunk itt es a nyelv nehez, de mar boven felsofok korul vagyok, szoval mennie kell. Viszont utana otthon szeretnek elhelyezkedni, csak az a bibi,hogy nem tudok kiigazodni ez otthon milyen szaknak felelne meg?
2 fele gyogyszeresz kepzes van itt, az egyik 5 eves. Ezt jelolom meg elsonek, de nem vagyok benne biztos, hogy felvesznek. Ezert megjelolom a masodikfelet is, ami 3 eves. Ez utan lehet menni mesterre, de nagyon keves hely van, szoval altalaban aki itt vegez marad ezen. Eloszor azt hittem, hogy olyan, mint otthon a gyogyszeresz illetve asszisztens kepzes, de nem. Mert itt is van asszisztens, es az nem egyetem tanul, es az itteni asszisztens tenyleg csak kb a gyogyszerek rendezeseben segit, penztarnal nem is lehet. Aztan leforditottam a nevuket magyarra es elvileg az itteni 3 evesre irja azt, hogy gyogyszeresz alapkepzes, meg a szuleim szerint is ezt jelenti, tehat ami 5 eves. Es az 5 eves, meg az inkabb patikai VEZETOT jelent, tehat anelkul itt nem lehetsz vezeto csak beosztott.
Kerdem en, ha veletlen a 3 eves jonne ossze, akkor en milyen pozicioban tudnek otthon elhelyezkedni? Hiszen ez nem okj, de nem is osztatlan 5 eves.
Illetve ez utan, hogy tudnek meg otthon tovabbtanulni gyogyszereszet iranyban? Vagy ezt el se lenne erdemes kezdeni?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!