Hogy tehetem le úgy a GCSE-t, úgy hogy még nem tudok annyira angolul?
Figyelt kérdés
Másfél éve élek kint és 1 év múlva GCSE... Ha pl nem értek valamit, vagy válaszolni sem tudok rá angolul, akkor megbuktam? Vége? Nem törődnek majd velem?
Még a dolgozatoknál is nagy kínlódás.
2015. máj. 25. 16:43
1/1 anonim válasza:
Ha nem ertesz valamit, akkor az a te problemad, akkor azt kihagyod, es nem valaszolsz ra, mivel nem erted. Ha magyarul irsz egy dogat, es nem erted meg a kerdest, az ugyan az. De nem tudom, masfel ev utan valahogy megkene lennie annyinak, hogy atmenjel (termeszetesen az angoltudasra ertem, nem arra, hogy mennyit tanulsz, pl toribol). Es a te korodban jol meg is ragadnak nyelvi dolgok, mivel meg fiatal vagy. Sok problemad nem igazan lehet, mert szemely szerint eleg konnyunek tartom azt, ahogy fogalmaznak, es meg mindig van egy eved fejleszteni a nyelvtudasod. Kezdj el olvasni tesztkerdeseket, es jegyzetelj, ha akarsz, akkor tudsz, es tudni fogsz, ilyen egyszeru az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!