Írnom kell diplomamunkát, neten találtam egy csomót, amit magyar egyetemen csináltak. Lefordítom és beadom itt ausztriába. Lebuknák?
arra gondoltam ,hogy lefordítom amit magyarul csinált vki itt az egyetemen és azt adnám be ausztriába...
rájönnének, hogy ne mén csináltam ?
Manapság már egy programon átfutattják a szakdolgozatokat, és az végig cskkolja, hogy mivel hány %-ban egyezzik. (nem tudom pontoson mit néz meg a progra, más nyelvet is, vagy nem)
De több mitn valószinű, hogy lebuknál. Meg nekem amúgy az a véleményem, hogy az ilyen, akinek ez csak megfordul a fejében nem érdemel semmit.
nekem minimum 80 oldalt kell írnom.
Amúgy utána néztem, a magyar szerzőnek nem adták ki a könyvét küldöldön, szóval ha lefordítom akkor betudom adni kint és nem jönnek rá.
Nehéz elhinni, hogy végzős egyetemista vagy...
Egyébként Schmitt Pál is lebukott, szóval fontold meg...
ha már ennyire csalni akarsz, vedd az övét kiindulási alapnak, az alapján írj valamit, de ne kopizd le az egészet...
az egy másik dolog, hogy lehet gyorsabb megírni, mint lefordítani mind a 80oldalt helyesen
nagy a kockázat, én inkább nem tenném
Igazából,nem nehezebb egy az egyben lefordítani,mint leírni a saját gondolataidat ugyanabban a témában?
És akkor ugyanazokat a forrásműveket is írod hozzá?
És "lebuknák"?Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!