Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Járt itt valaki szlovákián az...

Járt itt valaki szlovákián az STU elektrotechnikai szakára?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor tudnál róla mondani valamit? Mennyire tetszett, mennyire hasznos stb. bármi jó

Én STU informatikai szakán megbuktam, hiába szenvedtem a programozással, egyszerűen nem ment... most gondoltam megpróbálom ezen, és bár nem igazán van tapasztalatom az elektronikával, azonkívül h alapabb áramköröket összetudok rakni, meg régebben sokat szórakoztam velük... ez mennyire függ a tehetségtől? Pusztán kemény tanulással még a tapasztalatlanok is boldogulhatnak? (mert programozást tényleg komolyan vettem, mégsem tudtam ráérezni, és abból szintén nem volt korábbi tapasztalatom)

2015. márc. 30. 04:35
 1/1 A kérdező kommentje:
amúgy azért kérdezem itt, mert a szlovák internet olyan kihalt mint csernobil... van ott is GYIK-hez hasonló oldal, de azt 10 ember ismeri összesen
2015. márc. 30. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!