Szerintetek 5 év programozási tapasztalattal érdemes lenne továbbtanulni, vagy csak az időmet vesztegetném?
Nos a helyzet eléggé összetett. 5 éve programozok, abból 3 év munkahelyi környezetben. Közben az életem vett egy 180 fokos fordulatot. Elkezdett érdekelni a gazdaság és a pénzügy is. Úgy éreztem a programozás által nyújtott monotonitás nem nyújt kellő boldogságot, szeretnék valami újat tanulni.
Otthagytam a teljes munkaidős állásomat Londonban, és elköltöztem a világ másik felére.
Programozni ugyanúgy programozok részmunkaidőben, az egyetemet hamarosan befejezem International Business Administration szakon.
Lassan itt az idő dönteni a jövőről.
Három dolog jöhet szóba:
- mesterdiploma valami pénzügyi területen
- munka folytatása immáron 3 év tapasztalattal ami nem kevés fizetést eredményez
- pályakezdőként megcélozni a gazdasági és pénzügyi területeket a diplomámmal.
Úgy érzem zavarna hogy pályakezdő fizetést kapnék ilyen területen, míg programozóként megkeresem a senioroknak járo keresetet. Ti hogy döntenétek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!