Magyar ember, film akadémia?
Figyelt kérdés
Most felsorolok pár dolgot, ami nem biztos hogy kell: van jogsim, női szabó szakmám, ruhaipari technikusim, érettségim, sminkes tanfolyamot végeztem, főiskolai végzettség-animáció készítő..Viszont soha nem voltam kitűnő, középiskolában voltam jó tanuló..De matek nem megy, kicsit se (ha számít)
6 hónapig voltam Londonban (városnézésen). Most New Yorkba akarok kimenni (állampolgársági loading), film akadémiára. Tudom, sok magyar próbálkozott már, de több eséllyel mennék, ha ott végeznék egyetemet. Nem? Milyen iskolát ajánlotok? Hova, illetve felvennének?
2015. márc. 15. 11:51
1/1 A kérdező kommentje:
Ja, van felsőfokúm angolból!
2015. márc. 15. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!