Mennyit kell tanulni egy Erasmus féléven?
Figyelt kérdés
Tudom, rém hülye kérdés.
Azt látom, hogy mindenki partizik meg jól érzi magát, de mennyit kell ebből bejárni egyetemre és tanulni? Hány kreditet kell megszerezni? Könnyebbek az erasmusosok tárgyai (pl amik angolul vannak), mint amiket a helyiek csinálnak?
Egyébként én külföldön tanulok és egyelőre nem tervezek másik országba erasmusra menni. Ami érdekelne, hogy például miközben szakdolgozatot írok, hazajönnék Magyarországra egy "Erasmus félévre". Annyi értelme lenne, hogy addig hazaköltöznék, nyugim lenne (épp ezért érdekel, hogy mennyi energiabefektetés a kinti félév tanulás szempontjából) és nem utolsó sorban kapnám az ösztöndíjat. Természetesen a party része nélkül, plusz várost sem kell nagyon néznem, mert budapesti vagyok.
2015. febr. 14. 15:41
1/3 anonim válasza:
Kb alig kell valamit tanulni és 15 kreditet kell letudni. Egy héten van olyan 7-8 órád és annyi. AZokra persze azért be kell járni.
2/3 anonim válasza:
de ha megbuksz valamiből fizetheted vissza az ösztöndíjat xdd
3/3 anonim válasza:
Ez nem igaz. Annyi a követelmény, hogy 15 kreditet gyűjts össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!