Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Milyen diák pályázatok vannak?

Milyen diák pályázatok vannak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék kijutni külföldre, akár egy-két hétre, akár cserediáknak pár hónapra. De a pénz is jól jönne, és szeretnék bizonyítani is magamnak. Szóval honnan értesülhetek pályázatokról, amikkel ilyeneket lehet nyerni? Jó vagyok angolból, franciából, jól írok és a fotózást gyakorlom (az még nem megy annyira jól, de van egy két jó képem) a due oldalán találtam 2 pályázatot, szóval azon kívül. 15/l
2010. febr. 7. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

a www.pafi.hu egy pályázat figyelő oldal, ott mindenféle pályázatot találsz (külföldi út is, de fotóst is)

Ha nyáron szeretnél kimenni, akkor a Nők Lapjában szokott lenni csereprogram (igaz többségében Magyarországon lévő helyszínekkel, de sosem lehet tudni)

Aztán van Erasmus ösztöndíj, ami a középiskolákban csereprogram, kb. 2 hetet tanulhatnak kint a diákok.

Szerintem érdeklődj az iskoládban is az osztályfőnöködtől, vagy egy olyan tanártól, akiről úgy gondolod, hogy tudna / de legalábbis megpróbálna segíteni.

2010. febr. 11. 08:56
 2/2 anonim ***** válasza:

UWC ösztöndíjakra pályázhatsz ősszel, ha szeptember elsejéig betöltöd a 16-ot(persze utána a rákövetkező években is). Ezzel külföldi középiskolákba juthatsz ki(pl. Norvégia, Hong Kong, Szingapúr, Egyesült Királyság, Olaszország), és a zsebpénzeden és repjegyeden kívül mást nem kell fizetned. Megjegyezném, hogy évente sajnos csak 4-5 diák kaphatja meg Magyarországon.

Itt többet is megtudhatsz:

[link]

2010. márc. 3. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!