Ilyenkor meglesz a 8. osztaly?
Figyelt kérdés
Jelenleg 8as vagyok, marciusban koltoznek nemetorszagba , ahova kerulok suli van ugymond integracios osztaly , de en 8 eve tanulok nemetul tehat jol megy, akkor is kotlezo egy evet jarnom ilyen osztalyba? A masik kerdes pedig h a nemet 8.osztalyt elfogadjak magyarorszagon?2015. jan. 3. 00:15
1/7 anonim 

válasza:

Ha márciusban kiköltöztök, akkor szerintem arra az évre már kapsz jegyet itthon. Ha nem akkor érdemes lehet a pár hónap anyagát (nem olyan sok az 8. végén) letenni és pár fölös körtől megkíméled magad (amíg elfogadják a külföldi papírt)
2/7 A kérdező kommentje:
Csak egy bibi van...h itthon bukni fogok ...mert pikkel az egyik tanar..
2015. jan. 3. 01:41
4/7 anonim 

válasza:

Fogösszeszorítva, szünetben b+olva csak kibírod az óráit és tudsz készülni rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez mind szep es jo csak athuzza a jo megoldasokat is :) es nem fogunk a tanfelugylehtez menni balbla mert tulajdonkeppen egyedul vagyunk minden szulo fel tole...
2015. jan. 3. 09:28
6/7 anonim 

válasza:

Én 9.es vagyok és az is lennék,nem tettek le ,pedig életemben nem tanultam németet sajnos ,a németek am is levannak maradva 1-2évvel
7/7 anonim 

válasza:

Ezek a pikkel rám a tanár szövegek. Kill yourself pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!