Jó képzőművészeti egyetemek az USA-ban?
Hát ösztöndíjról nem nagyon lehet beszélni. Mivel a kitűnő tanulmányi szintnél többre van szükség. A tandíj meg olyan 20-22 Millió forintnál kezdődik.
Barátnőm kint él már nagyon régóta, és kint jár egyetemre. Másolom amit ő mesélt " kb. 20,000 dollar evente, az nem tudom hany forint. 20,000 * 4 + extrak = kb. 100,000 dollar!!! iszonyatos. szerencsere nekem az allam segit valamenyire, de nem tul sokat....majd egesz eletemig fizethetem"
https://www.youtube.com/watch?v=xlQhYVQSpDE
Első 3 percben mesél a nő arról, hogy neki 8 hónapja 55.000 dollárba fájt, ami több mint 13 millió forint.
Művészeti egyetem meg biztos, hogy van. Utána kell nézni. Teljesen máshogy működik az amerikai oktatási rendszer, ott 2 évig olyan tantárgyaid vannak amit mindenki tanul, és a következő 2 évben pedig csak olyan tantárgyaid amiket szakodnak választasz. Ha orvos, ügyvéd satöbbi szeretnél lenni ahhoz jelentkezni kell még egy egyetemre, vagy mint pl a rendőröknél akadémiára. Valószínűnek tartom, hogy művészeti képzés is akadémia szinten működik.
Ronaxad,
Az allamok tele vannak kepzomuveszeti egyetemmel. Szerintem fogalmad sincs mirol beszelsz.
Ahhoz, hogy bejuss egy egyetemre ha kulfoldi vagy, eloszor a vizumrol kell gondoskodnod (F1), vizsgat kell tenned, es be kell bizonyitsd, hogy az egyetemi dijat ki tudod fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!