Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Megeri marketinget tanulni?

Megeri marketinget tanulni?

Figyelt kérdés
Van itt Londonban egy marketing kepzes ami nagyon meno, minden ceg elfogadja az allaspiacon. Viszont nagyon draga. Ilyen kepzessel/tudassal szerintem barhol kaphat jo munkat az ember. Viszont egy videki( k magyarorszag) lakas ara.

#tanfolyam #marketing #london karrier
2014. nov. 18. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Most az fogja befolyásolni a következő pár évedet és talán az egész életedet, hogy mit hallasz itt gyk-eken? Ez buta dolog. Ilyen volumenű kérdéseket nem itt kellene eldönteni. Ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi, szerintem nagyon megéri külföldi topegyetemre menni (kérdés, hogy konkrétan melyik egyetmre mész, ezt nem irtad le, pedig ez a legfontosabb). A tandíj sokszorosan visszafizetődik egy erős angol/amerikai egyetem elvégzése után. Nemcsak a diploma ér baromi sokat, de nagyon jó kapcsolatokat is lehet kötni egy ilyen egyetemen.
2014. nov. 18. 21:13
 2/5 Singham ***** válasza:

Az én személyes véleményem szerint az ilyen marketing képzések felejtősek, bárhol is vannak. Büfészakok, mindeni ennek tanult éveken át, mivel milyen jól hangzik. Igen, viszont emiatt túlképzés lett, a munkáltatók nem tudnak annyi munkát teremteni, mint ahány ilyen marketinges van.

Ja, és csak tud: ezzel országtól függetlenül általában csak telefonos marketinges, szóró lapozós, házalós, stb. munkákat kapnál.

2014. nov. 23. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Azért a Berkeley, a Harvard, az MIT, a UCLA, az Imperial College (hogy Londonnál maradjunk) ...business school-jaiban is van marketing szak, ahonnan ha valaki diplomát szerez, akkor hidd el, nem szórólapos és telefonálgatós marketintes lesz...
2014. nov. 23. 19:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as talalt sulyedt. A UCL rol meg az imperial rol van szo. O naluk lehet megszerezni a CIM (charted institute of marketing) certifikate-okat amikre szeretnek menni. Errol van velemenyed?
2014. nov. 23. 21:19
 5/5 Singham ***** válasza:
Igen ám, de ők nem azért dolgoznak azokon a helyeken, mert ,,marketinges papírjuk" van, hanem olyan kapcsolataik, amivel elintézték maguknak az adott munka megszerzését. Egy átlagos diák, aki ilyen marketinges munkát és nincsenek megfelelői kapcsolata, azok soha nem fognak más munkát kapni marketingen belül, mint szórólapozás, stb.
2014. nov. 26. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!