Van itt olyan aki a Big Ben-el utazott már kint tanulni (középiskola)?
Igen, én tavaly a Big Bennel mentem angol tanfolyamra Swanage-ba. Életem legjobb döntése volt, hogy velük mentem, abszolut korrektek voltak mindenben, az iskolában sem csalódtam, profik és kedvesek voltak a tanárok is.
Annyira megszerettem Angliát, hogy most már itt élek és a lányom is itt jár iskolába:)
Családnál laktál vagy kollégiumban?
Mennyi időre mentél?
A kollégiumi szállást választottam és nagyon jól tettem! Egész nap gyakorolhattam a nyelvet különböző nemzetiségüekkel. Szuper kirándulásokat szerveztek és sosem unatkoztunk. Másik nagy előnye, hogy A Harrow House International College-ben fitnesszteremtől kezdve uszodáig, mindent megtalálsz helyben. A szakácsok spanyolok, nagyon jól főznek ellentétben sok host családanyával! Rengeteg csoporttársam panaszkodott a családi kajára, mert az angol nők nagy része nem tud főzni és amelyik tud, az is angol ételt tesz az asztalra. Ehetetlen.
Egy hónapig voltam kinn és 8 hónappal ezelőtt a lányommal együtt kiköltöztünk Angliába. Ő itt jár secondary school-ba, ami ingyenes és nagyon jó.
Nincs olyan rokonod, aki kinn él?
Mert ha elvállalná a felügyeletedet minimális összeggel megúsznád az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!