Tanulás Angliában? Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, esetleg van itt olyan, aki Angliában jár egyetemre vagy tud az ottani tanulásról? Sebész/orvos szeretnék lenni, de nem tudom, hogy az hogyan van, mi szükséges, hogy felvegyenek az egyetemre vagy hogyan boldoguljak. Nagyon érdekelne minden ezzel kapcsolatban.2014. nov. 16. 17:36
1/2 anonim válasza:
Ajanlom hogy latogass el az angliai egyetemek honlapjara , a legtobbnel van kulon menu pont a " csere diak" vagy a kulfoldi diakok reszere. A Nottinghami egyetem eleg jo es jelenleg is vannakott magyarok akik tanulnak. Esetleg lepj fel egy angliai magyarok oldalra es keres ott olyat aki mar kint tanul. Bocsanat hogy nem tudtam pontosabb valaszt adni, remelem azert ez is segitseg.
2/2 A kérdező kommentje:
Segített, legalább van kiindulási alapom. Köszönöm. :)
2014. nov. 17. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!