A szüleim kifizetnék hogy a Harvardon tanuljak, megéri kimenni Amerikába vagy maradjak itthon és tanuljak a Pázmányon?
Ez nem úgy megy, hogy csak úgy beadja a jelentkezését és kész. Évekig kell magántanárnál SAT (és esetleg TOEFL) felkészítőre járni (ami már magában több százezer forint) és lehet, hogy egy személyes interjúra is ki kell menni.
Ne keverjétek össze a magyar rendszerrel, kicsit bonyolultabb...
Amúgy meg kíváncsi lennék, hány olyan ember jár a Harvardra, aki egy gyakorikerdesek vagy yahoo ask szintű oldalon kezdte el a tudakozódást...
hűű mennyi irigyed van Kérdező! :)
Szerintem egyik bunkóval se foglalkozz,mondjuk,lehet,hogy igazuk van,mert gondolom ők jelentkeztek már a Harvardra nem is egyszer,és tudják,hogy mivel jár ez,különben nem mondanának ilyeneket O.o :D
Komolyra fordítva!Ha nem kamu a kérdésed,akkor igen mindenképpen jelentkezz,nincs veszíteni valód,minek maradnál itt?Az meg,hogy itt feltetted a kérdést,nekem különösen tetszik,és egyáltalán nem gáz :) ha valaki annak érzi,akkor vele van a baj.
Szóval sok sikert,majd írj,hogy mi a helyzet! ;)
viziakármi.
Kérdem én:miből gondolod,hogy nem oda való?Ismered személyesen?Vagy esetleg aki erre a honlapra kérdést mer kiírni az már egy selejt?:)
Én nem vettem észre,hogy azt írta volna a kérdező,hogy szerintetek felvennének?stb stb...
a kérdésére válaszolj,ha meg nem tudsz kérdést értelmezni akkor pedig ülj vissza az általános iskolába,karöltve az előző brutál okos,jövőbe látó kommentelőkkel! :)
puszipacsi <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!