UCAS jelentekzésnél referencet kiktől lehet kérni?
Figyelt kérdés
A külön angoltanárom felajánlotta,hogy ő megírja mert ő már írt ilyet csak amerikai iskolának de amúgy szerintem nincs teljesen tisztában rendszerrel. Szóval csak iskolai tanár írhat vagy ki? Mennyire ellenőrzik le a dolgot ha esetleg a külön tanáromról azt mondom,hogy az iskolában tanít kiderül? Nincs bajom az iskolai angoltanárommal ha más nem megkérem őt de azért mégis jobb lenne így,hogy meg tudnánk beszélni stb..Illetve még azt szeretném kérdezni,hogy jelentkezés után minden iskola behív interview-ra vagy csak néhány(marmint nem a megjelöltek közül minden hanem úgy általában az országban)?(egyiknél sem olvastam amik érdekelnek de amúgy meg több helyről hallom ezt az interview dolgot) Meg minden infót szívesen fogadnék ezzel kapcsolatban pl hogy a personal statementbe ti miket írtatok?Már az enyém is kész van nagyjából de azért ötletnek jó lenne még azért javítgatom:)2014. okt. 30. 15:40
1/3 anonim válasza:
A personal statementet nem a gyakorikerdeseken kene megvitatni... Ha erted mire gondolok
2/3 A kérdező kommentje:
Értem nem is arra gondoltam h bemásolom vagy h valaki másolja be csak pár ötlet esetleg magyarul de nem is az a fő kérdés :)
2014. okt. 30. 18:44
3/3 anonim válasza:
Szia, van egy zárt csoport FB-n (UK továbbtanulás) mindenképp csatlakozz és ott biztos tudnak válaszolni! (sőt már lehet válaszoltak is hasonlóra)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!