Elfogadjak a kulfoldi egyetemi diplomat Magyarorszagon?
Az iden fogok erettsegizni Kanadaban. Fontolgatom, hogy otthon haza koltozom, ugyvednek szeretnek tanulni, de nem tudom, hogy elfogadjak-e a kulfoldi egyetemi diplomat otthon?
Ha otthon akarok elni, akkor mit csinaljak, jo ha itt megyek egyetemre vagy otthon kell bekezdenem.
Hallottam, hogy mar elfogadjak a kulfoldi diplomat is.
A jognak a nagy részét újra kéne tanulnod, mert két teljesen különböző jogcsaládban vannak. Így vszont nem érné meg, mert kb.3-4 év lenne a mindenféle különbözeti hogy elfogadják. Jogot csak akkor tanulj, ha abban az országban akarsz élni ahol megtanultad.
Amúgy csak bizonyos különbözeti vizsgákat kell letenni és akkor elméletileg elfogadják. Megnézik miben tér el pl. a progamozóképzés a 2 országban, a hiányzó részból kell vizsgázni és ha az megvan elfogadják.
Kanadabol visszakoltozni Magyarorszagra?
Biztos hogy tudod mit akarsz csinalni?
Négyesnek igaza van, maradj csak ahol vagy, ha jót akarsz magadnak, legalábbis az elkövetkezendő négy évben biztos ne gyere ide, egyre szrabb a helyzet:))
Mellesleg én örülnék, ha kanadai jogásznak tanulhatnék, mert mivel hülye vagyok minden reál tárgyból, marad a magyar jog, amivel annyira nem lenne bajom, ha nem kellene belföldön munkálkodnom vele egész életemben. Szóval én csak irigykededek rád, ne légy hülye, könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!