Ráhel14 kérdése:

Ki menjek vagy sem?

Figyelt kérdés
egy pályázati lehetőség keretében kimehetnék külföldre tanulni, 11 és 12.be (10.es vagyok), erre a pályázatra januárig lehet jelentkezni, és elég jó esélyekkel tudnék indulni... Tetszik az ötlet, és hasznosnak találom nyelvszempontból. De kikerülnék a mostani osztályomból, pedig nagyon szeretem őket, itt kéne hagynom 2 évre anyukám és a 2 tesóm (szünetekben hazajöhetek) és nagyon félek, hogy nem tudnék jól teljesíteni ott... Ti kimennétek a helyemben? megpróbálnátok? beadnátok a pályázatra a jelentkezést? és itt hagynátok mindenkit?

2014. okt. 21. 16:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7: Hiába mondanám, azt hiszem nem értenéd meg. Előbb leírtam.
2014. okt. 21. 23:17
 12/16 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!! :) azt hiszem sikerült döntenem, és úgy érzem ezt akartam választani már elejétől fogva, csak kellett egy kis megerősítés :) köszönöm ^-^

minden értelmes válaszoló kapott zöld pacsit :P

2014. okt. 23. 08:46
 13/16 szabina555 ***** válasza:
mindenképp menj, így vagy úgy, de jó tapasztalat lesz. max.arra jössz rá, hogy Magyaro.-n akarsz élni, bár kétlem. és legalább hibátlan lesz az angolod, lesznek külföldi barátaid, stb. én csak előnyét látom ennek
2014. okt. 26. 14:08
 14/16 anonim válasza:
Én a helyedben kimennék. Az osztályközösséget megértem, hogy nem akarod otthagyni, de az is lehet, hogy egy még jobb közösségbe kerülsz. Ha ki mész, akkor sokat fog fejlődni a nyelvtudásod is, sőt még más népek szokásait is megismerheted, ezáltal idősebb korodban, könnyebben tudsz majd beilleszkedni bárhová. Külföldön eldöntheted, hogy milyen irányba akarsz továbbtanulni, és akkor már ha keresel olyan típusú diákmunkát (vagy önkénteset), akkor továbbtanulás után külföldi gyakorlattal viszonylag könnyen fogsz munkát kapni Magyarországon...
2014. okt. 27. 16:39
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Indulj. Azonnal. S ha meglátod a nyugati életet, vissza sem akarsz jönni. Ez egy más világ. Nincsenek pártok, Fidesz, romák, agyhalott RTL műsorok, stb.
2014. okt. 28. 15:07
 16/16 anonim válasza:
Szerintem menny ki ! En 13 vagyok es most Angliából írok, az angolt 1 éve tanultam ez elott csak egy éve jöttem de nagyon élvezem szerinte, nagy lehetőség menny! 😄
2014. nov. 12. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!